Levensverhalen

Sinds 2014 mag ik als columnist voor het maandblad HALLO levensverhalen schrijven.

Verhalen uit het leven gegrepen, verhalen die ik dagelijks in mijn werk als rouwtherapeut/adviseur of in mijn netwerk tegen kom. In het netwerk van Naoberzorg - inmiddels al in verschillende dorpen opgezet - gaat het alleen maar over verhalen van mensen. Iederen heeft haar/zijn eigen verhaal en het is de kunst om te leren luisteren naar deze verhalen. Liefdevol en met aandacht en zonder oordeel! 

Omdat ik steeds opnieuw geraakt wordt door persoonlijke verhalen, kwam ik op een luie zondagmiddag op het idee om deze verhalen op te schrijven. Dit idee werd door de redactie van HALLO met open armen ontvangen. Vanaf dat moment hoor ik tot hun team 

aqua-media.nl/team.html

En dit is wat er over mij wordt geschreven zijnde teamlid van de redactie:

Columnist / Redacteur
Karin van der Plas leeft, werkt en schrijft dus ook vanuit het hart. Een tikkeltje eigenzinnig maar altijd op zoek naar waar het werkelijk om gaat in het dagelijkse leven. Het zijn spiegelende verhalen over mensen, over vreugde en verdriet, maar altijd herkenbaar. Karin nodigt ons uit om elke dag een klein gebaar te maken naar de wereld om ons heen en ons te blijven verbazen over de wederkerigheid van de vreugde, die daarmee gepaard gaat. (bron: website HALLO)

 Voor meer verhalen van het HALLO-Team nodig ik je van harte uit om eens door het archief van HALLO te bladeren, je zult in elk geval vast ook door de andere columnisten worden geinspireerd.

aqua-media.nl/archief_HALLO_Magazine.html

 Onderstaand deel ik graag een aantal van mijn verhalen in een worddocument. 

 Mocht jij jouw levensverhaal met mij willen, heel graag. Dan beloof ik jou op mijn beurt dat ik hier discreet mee omga. Tenzij jij je verhaal ook met anderen wilt delen. 

  Veel leesplezier!

 -groet Karin

 

BijlageGrootte
Best Bijzonder.03.doc26 KB
Bestaan engelen blog 3 januari2015.def_.doc28 KB
Een Godsgeschenk 03. met aanvl.BvO_.doc710.5 KB
het ministerie van GWP -blog Hallo dec 2015.doc.03.docx15.98 KB
Kwetsbaarheid.def_.doc28 KB
Passie. hallo leudal april 2015.doc27.5 KB
Hoe gaat het met jou.doc.sept_.2017.def_.doc27 KB
Alles is met elkaar verbonden.def_..doc26 KB
artikel voor nieuwsbrief VWS.denieuwepraktijk.nl_.def_..doc44.5 KB