Liefdevolle Communicatie - liever dan geweldloze communicatie

 Communiceren vanuit je hart of beter gezegd communicatie!

Tijdens deze basistraining maak je kennis met het model van Geweldloze Communicatie.Van geweldloos naar liefdevol! Je oefent aan de hand van eigen praktijksituaties. Je leert je hoe je GC in de verschillende situaties van je dagelijks leven kunt inzetten. Je wordt steeds uitgenodigd om eigen praktijkvoorbeelden te onderzoeken en te ontdekken hoe daar een meer ondersteunende communicatie mogelijk is.

De volgende basistraining is gepland op 18 Juli 2020  (van 10.00 uur tot 16.00 uur - Eikenlaan 14 te Heel).

Communiceren vanuit je hart reikt handvatten aan om vaardig te worden in het verduidelijken van wat er in je leeft en om in contact te blijven met de ander en wat er in die ander leeft.

De langste reis is maar 45 cm....namelijk van je hoofd naar je hart!!

De basistraining is gebaseerd op het boek Geweldloze Communicatie ‘ontwapenend, doeltreffend en verbindend' van Marshall B. Rosenberg. Deze manier van communiceren sluit naadloos aan bij de EKR-grondhouding en theorie. Ik werk en oefen vanuit deze grondhouding en beleef elke dag veel plezier als ik deze inzichten mag toepassen. Het inspireert en maakt communicatie liefdevol, gelijkwaardig en uitdagend. Geweldloze communicatie geeft je meer inzicht in je eigen behoeften en laat je spreken en handelen vanuit je hart.

De kosten van deze basistraining zijn voor instellingen en ZZP'-ers € 175,- p.p. en voor particulieren € 125,- p.p. (inclusief lunch, reader en exclusief BTW). Voor instellingen en bedrijven wordt een offerte op maat aangeboden. Bewijs van deelname is mogelijk.

NIEUW:
Liefdevolle communicatie speciaal voor (echt-) paren een verkorte training, met veel praktijkoefeningen. Deze training wordt altijd in onderling overleg gepland, dat kan zowel op zaterdag als door de week. Gun je relatie weer wat glans en uitdaging.
Ik werk in deze training ook met basiselementen uit het model van EFT (Emotionally Focused Therapy).
 
Kosten:  € 180,- per paar (inclusief reader - excl. BTW).
Datum: 19 en 22 Juni 2020 van 13.00 uur tot 16.00 uur

Ook is het mogelijk om deze training voor teams te organiseren, al mijn trainingen zijn maatwerk. 

Mocht je graag mee willen doen en is de prijs bezwaarlijk voor je, neem gerust contact met mij op.We kunnen dan bekijken of het ruilen van diensten een passend alternatief is.

Voor meer informatie of vragen, mail naar karin@de-spiegelaar.nl of bel naar 0654713443

Liefdevolle Communicatie is een cadeautje voor jezelf! De basis van een betere, mooiere en liefdevolle samenleving!!

 Een onmisbaar instrument voor iedereen die van communicatie een kunst wil maken. Zo niet, een MUST...durf jij de uitdaging aan?

                                                           Karin