Spirituele communicatie

 

Nieuw aanbod: Training Spirituele communicatie

 

 Nieuwsgierig.....kijk dan eerst maar eens op www.trainingecologicalleadership.com

van Elly Verrijt  www.trainingecologicalleadership.com

De modules op deze website zijn zowel indiviueel als in groepjes te volgen. Mocht je interesse hebben kun je na jouw motivatie een code krijgen die je toegang verschaft tot de modules.

Wij gaan ervanuit dat een ieder respectvol omgaat met dit waardevolle materiaal; het levenswerk van Elly! De training is kostenloos te volgen, omdat wij ervan uit gaan dat deze Universele kennis voor iedereen toegankelijk moet zijn. 

Met veel dank en respect voor het vele werk dat Elly in deze modules heeft gestoken!!

Wij bevinden ons met z'n allen al geruime tijd in het oog van de orkaan (J. Rotmans). Zeker na de Corona-crises. 

Dan heb je 2 keuzes; 

1. je blijft in het oog zitten, uit de wind en lekker 'veilig' voor een de storm...

2. je steek je nek uit en recht je rug, je wilt bij de koplopers, dwarsdenkers, friskijkers en spiegelaars horen!

Mijn drive en passie is om steeds te doen waar ik goed in ben en je hart te volgen. Dat vergt heel veel zelfinzicht, vermogen tot zelfreflectie en voldoende motivatie om te blijven groeien. Bewustzijnsgroei is de motor van het leven, we leren van onze ervaringen en worden zo een steeds mooier mens. Boeken zijn hierover vol geschreven, echter de realiteit is dat er weinig plekken zijn waar je gelijkgestemde mensen tegen komt om het over deze levenszaken te kunnen hebben. 

Ont-moeten, ont-waken en ont-lijden zijn werkwoorden. Om een mooier en relaxter leven te kunnen bereiken moet je ont-dekken waar je oerkracht zit en hoe je met simpele handvatten een evenzo simpel en gemakkelijk leven kunt leiden (met kort ei!).

Een ommekeer in je leven, door een ommekeer in spiritualiteit! De tijd van goeroes is voorbij, jij mag nu je eigen goeroe zijn! Samen met anderen ont-waken en je willen bezig houden met actief en zinvol leven. Uiteindelijk zijn we hier toch allemaal naar op zoek: een ZINVOL leven!

Zinnig in de zin van nuttig en diepgang, Vol in de zin van vreugdvol en liefdevol. Hoe simpel kan het leven zijn?

In deze jaartraining ontmoet je elke maand zielsverwanten, mensen die net als jij zoeken en vinden. De training bied je concrete handvatten en zetjes om je leven makkelijker te maken. Je zult veel elementen herkennen, niks is nieuw. We lenen van elkaar, universele kennis is van ons allemaal. De training bied je een plek om te filosoferen en jongleren met levensthema's die er toe doen. Door te groeien, in bewustzijn en als mens, zul je een positievere bijdrage leveren aan jouw én mijn wereld.

Bij voldoede deelnemers start de jaartraining start weer in het voorjaar van 2024

Interesse? Bel of mail voor meer informatie. Neem ook eens een kijkje op de website van Elly Verrijt. omdeaarde.ecologyspir.nl/

Voor meer informatie over mijn training Leren leven met verlies' verwijs ik u graag naar mijn andere website van mijn Praktijk de Spiegelaar www.de-spiegelaar.nl

Zegt het voort en doe mee !

Namasté.

Karin

 

BijlageGrootte
korte beschrijving jaartraining 2015.def_. met data.doc558.5 KB